Kolmantena peräkkäisenä viikonloppuna hurautimme Otson kanssa näyttelyreissulle, tällä kertaa Viitasaaren ryhmänäyttelyyn.  Olimme ensimmäistä kertaa näyttelyssä ilman koiraystäviä ja ystäväkoiria, onneksi herra O:n "mummo" lähti matkaseuraksemme, hänkin ensimmäistä kertaa koiranäyttelyssä.  Lisäksi näyttelyyn Marja Talvitien arvosteltavaksi oli ilmoitettu vain yksi göötti...

Kehän laidalla en osannut oikein edes jännittää.  Aurinko porotti niskaan, O. läähätti häkissä ja sen ulkopuolella ja kehästäkin n. 2/3 osaa oli sepelillä, yksi nurkka asfalttia.  Ei luvannut oikein hyvää meille:)  Edeltäville koirille tuomari jakoi kaikkea keltaisen ja pinkin väliltä.  Ilokseni Otson arvosteltuaan tuomari käveli luoksemme useamman nauhan ja ruusukkeen kera ja sain ääntäni sen verran kuuluviin, että kerroin koiran valioituvan.

Saanko siis esitellä, tässä Otso-herra, tuore Suomen muotovalio, länsigöötanmaankarvatonharjakoira! 
(Otson turkista loputkin valui perjantai-iltana kylpyhuoneen lattiakaivoon, seuraamuksena aiemmasta ankarasta katupölypiehtaroinnista.)

1525230.jpg

FIN MVA KONNUNKODON ELENDIL

Lämmin kiitos kasvattajalle tästä herrasmiesfilosofista ja suuresta metsästäjästä, jonka arvo perheenjäsenenä ja karvaisena ystävänä on suuri!  Käytiin sitten näyttelyissäkin, vaikka eihän meidän pitänyt ollenkaan;)

Lisäilen arvostelun ym. myöhemmin, kunhan saan aikaiseksi purkaa tavarat.