Lomilta on palattu monien kohtalotovereiden tapaan takaisin työn pariin, niin myös Otso.  Tosin ennen loman päättymistä järjesti Otso emännälleen reilun viikon uutispimennon narskimalla läppärin muuntajan piuhan poikki.  Pentu itse ei ollut moksiskaan ja onnekseen keskittyi johtoon muuntajan ja koneen välistä, jossa voltteja on vähemmän.  Alla todistusaineistoa tästä urakasta, josta tosin suoriuduttiin hämmästyttävän nopeasti.

150501.jpg

Kummisetäkin ilmestyi lomille ja toi Otsolle ehkä maailman mahtavimman tuliaisen, oman kumisaappaan.  Otso ei ollut uskoa silmiään ja keltaista saapasta kuljetetaankin ahkerasti ympäriinsä ja ärritetään.  Sillä myös leuhotetaan ihmisille, sillä mitä olisivat Hait ja Nokialaiset tämän designersaappaan rinnalla.

150531.jpg

Viikko on tosiaan harrastettu työntekoa taas ja Otsokin on viettänyt pari päivää toimistolla.  Hellettä lukuunottamatta töissä on viihdytty ihan hyvin (paitsi että tehdään pian adressi kunnollisesta ilmastoinnista).  Toisinaan kyllä työpöydän alta emännän jalkojen välistä kurkistaa tälläinen tyyppi hieman kysyvä katse silmissään.  Emännän tulkinta ilmeestä on "mitä mää nyt tekisin", toisaalta se saattaa myös tarkoittaa "voisiksää nostaa tuon ison palmun takas lattialle mun hoidettavaksi" tai "enksmää nyt tosiaankaan saa mennä rapsutettavaksi tuohon viereiseen huoneeseen"

150496.jpg

Päikkäreitä otetaan rennosti toimiston lattialla, emäntä ei kyllä uskalla olla ihan näin julkea, että heittäytyisi lattialle pötköttämään.

150497.jpg

Päivittämisten välissä Otso on käynyt uintiharkoissa Karkin kanssa, kurkistanut sivustakatsojana match show'n ihmeelliseen maailmaan, metsäillyt, riekkunut muuten vaan, tiputellut hampaitaan ja leikkinyt lomalla olevan kummisetänsä kanssa. 

Hampaita on testattu muun muassa kuvassa olevaan Otson omaan puutarhamuovin pätkään.  Lopputulos muistuttaa hieman vanhanaikaisen salausmenetelmän tulostetta tai pistekirjoitusta.  Paljon on tämäkin muovin kappale saanut höykkyytystä osakseen ja nähnyt takapihan monet kolkat.

150493.jpg

Otso on ollut ahkerasti mukana poimimassa niin mustikkaa, vadelmaa kuin viinimarjojakin mansikkakauden jälkeen.  Ainoa, mihin eivät tänä kesänä vielä töppöjalat riittäneet, oli hillasuo.  Ehkä ensi kesänä sitten. 

Kummisetäkin on raahattu mukaan metsäpoluille ja -teille.  Me ei vaan ymmärretä, miksi se tällaisella helteellä kulkee kumppareissa.  Omituinen tyyppi.

150491.jpg

Toivotellaan sitten vielä hyvää alkavaa viikkoa perhostanssin tunnelmissa tai Otsohan on oikeasti todella vaarallinen ja ovela perhosmetsästäjä...

150489.jpg