Otson viikonloppu on ollut tekemistä täynnä, on ulkoiltu, puuhailtu mummolan perunamaalla ja käyty ensimmäistä kertaa kaupungin keskustassa ja Stockalla.  Välillä on tietysti pitänyt myös huilata, että jaksaa taas viipottaa:)

87422.jpg

Perunamaalla Otso oli todella innokas avustaja, vaot muodostivat gööttipennulle juuri sopivan juoksuradan ja siemenperunoita piti tietysti haistella, maistella ja järjestellä.  Siinä ohessa saattoi myös kaivaa lisää kuoppia multaan ja käydä kurkistamassa "maalaispaikan" mukavaa naapurintätiä...  Mitä siitä, että emäntä yritti parhaansa mukaan pitää pentusta pensasaidan oikealla puolella (valikoiva kuuloko...).

Kumisaappaat ovat erityisesti Otson mieleen, ei vaan osaa päättää kummat ovat hienommat, pinkit vaiko punaiset.  Molempia on hampailla testattu ahkerasti, mutta musta nokialaiset eivät jostain syystä maistu.

87423.jpg

Nyt jo tutulla metsäpolulla pentua korkeampien mustikanvarpujen välissä oli jännittävää viipottaa, välillä ihasteltiin maisemia ja kuunneltiin ympäristön ääniä.

87425.jpg

Erikoisen ihanaa Otsosta oli upottaa kuononsa pehmeään sammaleeseen ja pöllyyttää sitä.  Varsinainen tonkija, muuallakin kuin kasvimaalla:)