122492.jpg

Terveiset kesälomilta ja talkkarin puuhista mummolasta.  Kaikki kukat ja kasvit saatiin pidettyä hengissä, mitä nyt muutama sipuli kärsi Otson otteissa ja punajuuripenkin läpi yritettiin tehdä oikopolkua.  Puolentoista viikon aikana löytyi Otsolle yksi uusi, emännän mielestä kyseenalainen, harrastus.  Se alkoi viihtyä kumman hyvin mansikkamaan verkon takana, makoili siellä maassa ja nuoleskeli mansikoita ja vähän hampailla kokeili raakileita.  Tästä hieman keskusteltiin, kun tie näytti sinnikkäästi sinne vievän.

Hienoja tuliaisia saatiin mummolan väeltä reissusta, kiitos vaan itse reissaajille ja shoppailuavustajalle siellä meren takana:)

Helteisiä päiviä riitti täälläkin ja yhden sellaisen iltana käveltiin läheiseen koirapuistoon treffeille Karkin, Hipan ja Poppasen kanssa. Alkuun paikalla olivat vain Karkki ja Otso, joilla leikki sujui heti hienosti.  Karkkia ei oltu aiemmin tavattukaan, mutta Hippaan ja Poppaseen törmättiin juhannuksen aikaan. 

Kameraan oli jostain syystä tarttunut suureksi osaksi vain suhauskuvia ja puolikkaita koiria.  Tässä kuitenkin muutamia vähän vähemmän epäonnistuneita otoksia.

Näin mennään Karkin kanssa.

122486.jpg

Otsokin vähän yrittää...

122484.jpg

Joko ne Hippa ja Poppanen kohta tulee?

122295.jpg

Kasassa Poppanen, Otso ja Hippa.


122292.jpg

Saisko tästä hyvän tunnelin, Hippa-neiti?

122483.jpg

Sisarukset poseeraa ja näyttää kakaroille mallia

122293.jpg

Kiitos leikkikavereille hauskasta seurasta:)  Toivottavasti nähdään pian uudestaan samoissa merkeissä.