Reissu Tampereelle erkkariin on nyt takanapäin - kiitos järjestäjille hienosta päivästä!  Älyttömän mukavaa ja mielenkiintoista oli päästä ensimmäistä kertaa mukaan erkkariin ja tavata gööttejä ja heidän ihmisiään.  Kuvatunnelmia erkkarista voi käydä kurkistamassa Otsiksen webbialbumissa.  Kuten niistä näkyy, toipui O:n emäntä kuvauspuuhiin vasta urosten valioluokan tienoilla.  Siihen asti meni jännittäessä omaa kehää ja siitä toipuessa... :D

Hauskan reissuseuran tarjosivat tälläkin kertaa Rico ja Karkki emäntineen.  Olihan se upeaa seistä ROP-kehän reunalla, kun lenkkikaverit Tanja ja Rico vastaanottivat rodun parhaan palkinnot.  Huikeeta!  Onnea vielä kerran!  Ja kun sitä kakkua ei siinä Pulkkilan (?) ABC:lla saatu (ja niin nälkäkin kuin olisi ollut), niin ehkäpä Tanja tarjoaa sen myöhemmin ;)  Karkki ja Otso esiintyivät erkkarissa EH:n ja ERI:n arvoisesti.

Otso arvosteltavana (kuva: Petra Korpela)
818277.jpg

Oo ja Koo tarkkailevat erkkarimenoa (kuva:  Petra Korpela)
818280.jpg


Viime päivityksen jälkeen ollaan vietetty muutama päivä dalmisrouva Jenin (Doh Hill's Bilberry) seurana, lenkkeilty metsissä ja käyty uimassa ja kahlailemassa. 

Pirteä ja iloinen Jeni-rouva, 11v.
818041.jpg


Otso ja Ava metsälenkillä
818060.jpg

Tuija löysi metsälenkillä lisähaastetta lepattamaan porukan nätotreeneihin, vaikka eivät nuo koiruudet olleet moksiskaan moisesta nauhasta.
818089.jpg

Näto-treenit ja agilityn alkeiden opettelu on jatkunut ja pian päästään taas tokoryhmäänkin mukaan.  Takapihalla on nikkaroitu ja maalattu omaa tokoestettä, sinne on ilmestynyt kuusi kepakkoa ja kaikenlaisia askartelusuunnitelmia kuhisee Otson emännän päässä.  Katsotaan, katsotaan... 

Onnittelut vielä kaikille erkkarimenestyjille!