ja tekee hiukan kateelliseksikin - kyllä oli Vaasassa suorastaan kesäistä näihin meidän korkeuksiin verrattuna!

Viikonloppuna käytiin siis näyttelyreissulla Vaasassa Otson, Karkin ja emäntien voimin.  Lauantaina iltapäivällä startattiin ja sunnuntai-iltana kotiuduttiin.

Lähtötunnelmia - Otso odottelee Karkkia autossa
521586.jpg

Karkkikin on saatu kyytiin ja valjaisiin.

521588.jpg

Matka meni mukavasti ja illansuussa saavuttiin hotellille.  Kihinä ja Kuhina (
© Tuija) pistivät iltapainit pystyyn.

521593.jpg

Hotellissa riitti koiravilinää ja erityisesti keeshondeja kurkki joka nurkan takaa.  Emännät ilahduttivat itseään piipahtamalla trattoriassa syömässä ja koirat pääsivät iltakävelylle todella kesäisen tuntuiseen iltaan.

Edellisestä hotellireissusta viisastuneena ja tuolloinen unenpuute vielä tuoreehkossa muistissa painikaverit päätettiin majoittaa yksityissviitteihinsä (kaltereilla varustettuihin sellaisiin) yön ajaksi.  Näin sai koko porukka levätä ja kun sviittien ovet aamulla avattiin, jatkui paini jälleen.

Aamu-ulkoilun ja aamiaisen jälkeen ajeltiin lyhyt matka Botnia-hallille.  Saimme koirien mökit pystytettyä kehän laidalle ja ehdimme käydä kehässä harjoittelemassa ennen kuin toiminta siellä varsinaisesti alkoi.  Gööttikehä oli mukavan kokoinen ja pohja miellyttävä, eivät tassut eikä tossut luistaneet.  Oman kehän alkua odotellessa tutustuttiin uusiin göötteihin, terveisiä vain sekä koirille että omistajille!

Koittihan se vihdoin meidänkin vuoro mennä kehään.  Otso kulki kehässä mielestäni hyvin ja reippaasti ja pöydälläolokin sujui mukavasti.  Tuloksena tällä kertaa ERI/JUN-1 PU-3 ja vara-sert, arvostelu on lisätty Näytelmissä-sivulle.  Karkilla esiintyminen meni upeasti, neitikoirasta leivottiin PN-1 ja ROP ja saivatpa Koo ja emäntä cacibinkin mukaansa.  Onnitteluja ja terveisiä Karkille ja Tuijalle sekä muille onnistuneille!

Kotimatkalle saattoi siis lähteä hyvillä mielin.  Takapenkin otukset olivat matkan ajan kovin hiljaisia, mutta etupenkillä ilmeisesti Vaasan kaunis kevät toi juttuihin hieman levottomia piirteitä.  Kiitokset matkaseurasta!