Meillä on arki ollut varsin tavanomaista viime ajat, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, joten bloginkin päivittäminen on jäänyt.  Kauhean myöhässä ollaan, mutta suuren suuri kiitos Tuijalle perheineen sekä Timpalle Otson hyvästä hoidosta emännän retkeilyjen aikana!  Otso taisi nauttia elämästä ihan täysillä molemmissa hoitopaikoissaan!

Tänään palattiin vuorokauden kestäneeltä reissulta Jyväskylään Tuijan ja Maijan kanssa.  Kovin oli pimeä tie ja huonokin keli välillä, mutta onneksi oli hyvää reissuseuraa.  Maijalla tahtoi aika käydä pitkäksi menomatkalla, joten tomera gööttityttö päätti yrittää ensin purra itsensä irti turvavyöstä ja sen jälkeen tyhjentää auton muilla keinoin (uteliaat voivat tiedustella asiasta osoitteessa http://kompiainen.vuodatus.net).  Paluumatkalla olikin takapenkillä vähän väsyneempiä koiruuksia ja sieltä kantautui lähinnä tasaista tuhinaa.

Jyväskylässä päästiin majoittumaan hotellille vasta melkoisen myöhään.  Tässä Tuija ja Maija ottavat seisomisharjoituksia ja henkinen tuki herra O:n muodossa on aina valmiina vierellä.
1070421.jpg

Harjoitusten jälkeen oli tietysti iltapainin aika.

1070427.jpg


1070423.jpg

"Jaa me vai, me ollaan kyllä ihan kiltisti!"

1070428.jpg

Karvakorvat malttoivat olla painimatta jokusen tunnin, joten emännätkin saivat nukkua.  Aamulla etsittiin sitten näyttelypaikka Jyväskylän keskustasta ja käytiin kehässä treenailemassa ennen sen alkua.  Gööttejä ennen kehässä esiintyivät amerikancockerit ja italianvinttikoirat ja sitten kehään töpsöttelivät göötit.  Omaa vuoroa odotellessa ottivat koirulit pari erää painia ja moikkailivat gööttituttuja ja uusiakin tuttavuuksia.  Kehässä Maija esiintyi hienosti ja sijoittui narttupennuissa toiseksi saaden kunniapalkinnon.  Otso oli omalla vuorollaan ERIn arvoinen, nuorten luokan ykkönen ja paras uros-kehässä se sijoittui kolmanneksi.  Kotiin tuomisiksi sai herra O. SERT- ja vara-CACIB-ruusukkeet sekä yhden pystinkin.  Arvostelu on lisätty tuonne muiden joukkoon.  Terveisiä kaikille tapaamillemme gööteille ihmisineen ja kovasti onnea kaikille tuloksiinsa tyytyväisille!

Viime viikkoina ollaan lenkkeilty Jaxonville-neitien kanssa ja edellisenä viikonloppuna oltiinkin metsässä ihastelemassa lumista maisemaa ihan päivänvalossa.  Alla joitakin kuvia lenkiltä.
1070374.jpg

1070373.jpg

1070376.jpg

1070380.jpg

1070383.jpg

1070384.jpg

1070541.jpg

1070388.jpg

Tokossa ja agilityssa ollaan jatkettu harjoituksia ja välillä ollaan yritetty ehtiä myös näyttelytottumustreeneihin.  Kun tuo lumi vielä pysyisi maassa,  niin ei tarvitsis palata loskaan ja pimeisiin metsiin enää tälle vuotta...