Huh, nyt se on ohi!  Otson ensimmäinen näyttely nimittäin.  Ensi alkuun hieman kuvia ajanvietosta kuluvalta viikolta ennen näyttelyä (ajanlasku e.n.).

Torstaina käytiin Otson kanssa pitkästä aikaa "citykävelyllä".  Puistojen kautta käveltiin hämärtyvän iltapäivän lumisateessa keskustaan, tallusteltiin ja pällisteltiin Rotuaarilla, Torikadulla, torilla jne.  Käytiin vähän katsomassa maailman menoa siis.

Franzenin puistossa keskustassa oli näin lumista.

332108.jpg


332110.jpg

Rotuaarilta torin suuntaan kävellessämme muuttui koiran kulkeminen pomppimisvoittoiseksi ja murahduksin säestetyksi.  Torilta pilkotti jotain todella epäilyttävää, josta tässä vaiheessa oli näkyvillä vain takaraivo.  Etäisen möykyn lähestyessä Otso vakuuttui sen olevan jotain Erityisen Epäilyttävää, vaikka emännän silmään möykky näytti vanhalta tutulta Toripolliisi-patsaalta.  Lopulta myös göötti tutustui patsaaseen hiukan lähempää eikä se sitten enää niin kummallinen ollutkaan.

332114.jpg

Kotimatka kaupunkiretkeltä sujui hangessa pyöriessä ja kuonolla dippaillessa.

Perjantai-iltana oltiin lievittämässä näyttelyjännitystä lenkkeilyn merkeissä.  Mukana olivat Karkki, Rico sekä corgi-vieras Pepe.  Kas kummaa, Otso ja Karkki painivat:)

332120.jpg

Rico, Karkki ja Otso

332127.jpg

Corgigöötti:)  Pepe ja Rico

332169.jpg

Ja sitten pyrähtää:)


332117.jpg

Kapteeni, horisontissa näkyy jotain epäilyttävää!

332131.jpg


Perjantai-iltana lenkin jälkeen pakkailtiin ja valmistauduttiin pesemällä enimmät kuolat Otson korvista ja kaulan ja niskan seudulta.  Lauantaiaamuna varhain startattiin kohti Kajaania, kaksi kiilusilmää (Otso ja Rico) häkeissä ja neiti Karkki matkustamon puolella.

332102.jpg

Kajaaniin saavuttiin hyvissä ajoin, ehdittiin käydä aamiaisella ja koiratkin hiukan jaloittelivat.  Palloiluhallille (kuplahalli) saavuttiin putken kautta, joka aiheutti jos jonkinlaisia mieliyhtymiä koirien emännissä.  Aamupäivä sujui Otson ja emännän osalta karmaisevan jännityksen vallassa, kun molempia pelotti.  Otso viihtyi lainamökissään, mutta meluisassa ja vilkkaassa hallissa meno oli ensikertalaiselle lievästi rankkaa.  Niin myös emännälle, joka katui jo koko näyttelyyn ilmoittautumista ja koirapolon sinne raahaamista. 

Kaiken jännittämisen keskellä ennätettiin myös värvätä Otson esittäjäksi Tuija, jonka kanssa koira suostui ottamaan juoksuaskeliakin:)  Onneksi Otso alkoi osoittaa reipastumisen merkkejä kehän lähestyessä, se alkoi pyrkiä mökistään ulos ja korvatkin nousivat tutuille paikoilleen ja muutenkin se alkoi vaikuttaa enemmän siltä tutulta Otsolaiselta.  Kuinkas ollakaan Otson reipastunut olemus sai emännänkin reipastumaan ja kehään mentiin lopulta yhdessä.  Pieni koiruus jatkoi reippauttaan kehässä ja emäntä on siitä ylpeä:)  Otson arvostelu löytyy Kajaani 6.1.2007-sivulta.

Kaiken keskellä tapasimme Otson veljen Leevin (Konnunkodon Elrond), ihanan pitkähäntäisen pojan.  Oli todella mukavaa tavata Leevi ja emäntänsä, terveisiä jos satutte täällä vierailemaan:)  Näistä veikoista yritettiin saada yhteiskuvaa, mutta ainakin omat räpsäisyni ovat lähinnä hassuja.  Tässäpä niitä pari  (Leevi vasemmalla, Otso oikealla).

332104.jpg

332105.jpg

Näissä kuvissa eivät siis kaksi kiiluvasilmäistä avaruusoliota odota alustaan laskeutuvaksi, vaan Konnunkodon veljekset makkarapalaa suuhun putoavaksi.

Nyt ollaan kotona, Otso köllii matolla massu täynnä ja emäntä miettii josko uskaltautuisi näyttelyyn uudemmankin kerran.  Erityiskiitokset ja terveiset reissuseuralle sekä terveiset kaikille muille, jotka Kajaanissa tapasimme!