Taas on viikko vierähtänyt.  Otso on ollut ahkerana mummolan kasvimaalla, auttanut kastelussa, kitkemisessä sekä tarkastellut, löytyykö perunamaasta oikeasti perunaakin.  Pari päivää vierähti siellä hoidossakin emännän ollessa työreissussa.  Hyvin oli mennyt, ruoka oli maistunut ja pihalla paistateltu päivää pinkomisen lomassa.

Kasvimaalla Otso on seurannut tarkkaan, että kaikki tulee varmasti kasteltua.

107094.jpg

Onneksi janoiselle göötillekin on vettä riittänyt vai liekö laaduntarkastus käynnissä.

107091.jpgb

Kitkemispuuhassa Otsosta oli kuulemma paljon apua.  Rikkaruohoastia tyhjeni kuin itsestään Otson ollessa paikalla, eri asia on sitten se, minne astia kipattiin.  Otso ei myöskään vielä aivan erota esim. punajuuria rikkaruohoista, joten muutama hyötykasvikin saattoi kasvimaalta lähteä innokkaan apurin mukana.

Kumihanskoista on Otson kanssa käyty jonkin verran keskustelua.

107090.jpg

Se kun tuntuu olevan vakuuttunut siitä, että hanskat kuuluvat koiralle.

107089.jpg


Otso sai viikolla uuden ystävän, nuoren neitikoiran, jonka kanssa huristeltiin sen minkä kintuista pääsi.  Kyllä sai töppöjalka tehdä kovasti töitä pysyäkseen lennokkaan neidin lähituntumassa.  Siinä missä neiti pinkoi kevyesti ja lähes ilmassa kääntyen, tuli perässä sinnikäs pieni otus tanner tömisten.  Pientä painiakin otettiin ja hauskaa näytti olevan.

Eilen Otso matkaili ensimmäistä kertaa linja-auton kyydissä.  Matka meni hyvin maisemia tarkkaillessa emännän sylissä.  Ei siinä ehtinyt edes kanssamatkustajia vartioimaan, kun piti tuijottaa niin tiiviisti ikkunasta ulos.  Reipas pikku koiruus jälleen kerran, ei hämmästellyt kovaäänistä bussia ollenkaan.