Vihdoinkin aurinkoista ja melko lämmintä meilläkin.  Tällä viikolla Otsolainen on käynyt tutustumassa eläinlääkäriasemaan, saanut siellä rokotuksen, ilmoittautunut pentukerhoon, ollut toimistokoirana ja yksin kotonakin, jahdannut ötököitä, ryöstänyt kenkiä, kerännyt voikukkia, käynyt Stockalla ostoksilla, ajanut hissillä ja oppinut tökkäämään kuonollansa vaatekaapin liukuoven auki (ne sukat siellä alahyllyllä...).  Tietysti muutakin, koska Otsohan on luonnollisesti maailman etevin ja ihanin pieni koiruus:)

101074.jpg

Rokotuksillä käynti taisi jännittää enemmän emäntää kuin Otsoa.  Kaiken kaikkiaan visiitti eläinlääkäriasemalle meni hienosti.  Tutkimuspöydällä piti vähän kiemurrella, kun olisi ollut mukavampi katsella eläinlääkäriä silmiin eikä esitellä selkäpuoltansa.  Rokotusta Otso ei edes huomannut, kun keskittyi narskimaan makupalaa (tai ei näyttänyt huomaavansa).  Kotiin lähdettiin vaa'an kautta, paino oli n. 4.9kg nyt kaksitoistaviikkoisena.

Rokotuksen jälkeisenä päivänä Otso oli osan päivästä yksin kotosalla ennen kuin mummi tuli koiraherran seuraksi.  Otso oli päiväkävelyllä ollut nähtävästi tarkkailumoodissaan (=ahteri parkkiin ja ihmisiä tuijottamaan) ja mummi tulkitsi sen niin, että poloisen kankkua varmaan kolottaa rokotuksen jäljiltä.

Kyllä me myöhemmin kerrottiin mummillekin, että rokote laitettiin niskaan...

101121.jpg

Kärpäset, kimalaiset, muurahaiset ja kaikki muut öttiset ovat jännittäviä ja niitä seurataan tarkasti, välillä ihan vaanitaan.

101119.jpg

Piehtarointi on pop, etenkin aurinkoisina päivinä.  Pitää kellistellä ja kippuroida moneen kertaan ja joka suuntaan, kun aurinko lämmittää kivasti masua.

101116.jpg

Otso on varsinainen kuuhailija ja tutkimusmatkailija erityisesti vapaana ollessaan.  Se pysyttelee (ainakin vielä) melko lähellä ja etsii hyviä tarkkailupaikkoja. Varsinainen salainen agentti heinikossa, kun useinmiten sieltä jostain seasta pilkottavat vain korvat tai tarkkaavaiset silmät. 

Vieraskoreutta ei juurikaan ole ollut havaittavissa.  Otso on röyhkeästi käyttänyt vieraiden varpaita tyynynä ja puruluuna ja nukkua tursottanut sikeästi sylissä, kunnes kädet puutuvat.  Tai mitä vieraita ne ovat, ystävät.  Tosin eräs jo päätti, että ei enää hametta päälle Otson seurassa.  Ne helmat kun lepattavat niiiiin vastustamattomasti:)