Syksyn ihanat asiat ovat taas täällä:  jaloissa kahisevat lehdet, pimeät illat, järvelle lentävä joutsen ja uskomattoman kaunis valo.  Harkoista viimeisetkin alkavat pian, treenaamme tokoa ohjatusti keskiviikkoisin ja perjantaisin ja agilitya tiistai-iltaisin.  Omatoimisesti harjoitellaan silloin, kun satutaan jaksamaan.  Muuten kuljeskellaan teillä ja poluilla, lempivuodenajasta nauttien.

Kesän aikana on ulkoiltu ja uitu monessa, hyvässä seurassa.  Gööttilenkkejäkin on tehty muutama, kuvasato niiltä on jäänyt vähän heikoksi.

 

 


13-vuotias pilkullinen rouva jaksaa vielä kurmuuttaa nuorempiaan

Iloinen uutinen oli Otson siskonpojan, ihastuttavan Jedin (Konnunkodon Galahad) muutto Ouluun - tervetuloa göötteilemään Sanna ja Jedi!

 

Kesätauon aikana huristeltiin silloin tällöin hallilla agilityn parissa - kuvat Tanja Tolvanen

 

Näyttelyissä kävimme Gällivaressa (PU-2, va-ca), Piteåssa (PU-2, cacib) ja Oulussa (ROP, cacib).  Kiitos reissuseurasta Tuija ja Tanja!  Syksyn aikana käydään kokeilemassa viimeistä cacibia vielä Tromssasta lokakuussa ja Tartosta marraskuussa.  Katsotaan sitten Tarton jälkeen, mitä keksitään ensi vuodelle.  Tromssaan Otso saa seurakseen Avan ja Tarton retkelle puolestaan Maijan.

Tuore vähäturkkinen poseeraus perjantai-illalta.

Leppoisia syyspäiviä kaikille!