Otsolla oli loppuviikosta oiva tilaisuus päästä hiukan pulikoimaan ja viilentämään oloaan, mutta sisäinen vesipeto on ilmeisesti vielä löytymättä.  Laiturilta ja rannasta käsin vettä haisteltiin ja maisteltiin huolella, mutta tassuakaan ei oikeastaan kasteltu.

126231.jpg

126233.jpg

Hieman hepulioireita aiheutti vedessä polskinut pikkuneiti, Otso ei voinut ymmärtää koko asiaa.  Piti säntäillä ja haukkua ja vähän vingahdellakin, turvallisesti laiturilta käsin toki.  Rantavedestä kalasteltiin lumpeen lehtiä, mansikoita (niin, meilläpäin niitä kelluu vedessä) ja muuta kivaa kelluvaa.  Onhan tässä onneksi vielä kesää jäljellä ja Otsolla aikaa tutustua paremmin uimapuuhiin.  Saa nähdä, mitä se tuumaa kun emäntä polskahtaa valaan tavoin jokeen.  Voi olla, että Otsokin kellahtaa kumoon järkytyksestä (rantanaapurit, teitäkin on nyt varoitettu).

126238.jpg

Eikös olekin ylväs poseerauskuva?  Oikeasti tässä tarkkaillaan yläpuolella hienoja kaaria suorittanutta pääskystä eikä suinkaan näytetä aateliselta kuvaajan pyynnöstä.

Otso täytti viikonloppuna neljä kuukautta, nämä kuvat on kaikki otettu merkkipäivänä.  Muutoin sitä poloista ei kyllä juuri muistettukaan.  Tosin epäilen, että joku grilliseurueesta saattoi "vahingossa pudottaa" makkaraa Otson suuntaan ja näyttihän tuo maistavan hiukan herra Maun lautaselta kissanraksujakin.

Loppuviikoksi matkaamme Otson kanssa jokirantaan talkkariksi ja lomailemaan.  Ehkäpä saamme varpaita ja tassuja kasteltua edes hiukkasen, vaikka sääennuste ei lupailekaan erityisen lämpöisiä hetkiä.  Ainakin Otso pääsee pinkomaan vapaana ja ulkoilemaan aamusta iltaan.

Jätämme teidät tällä kertaa kesäisiin päikkäritunnelmiin.  Niillehän ei ole parempaa paikkaa kuin pihakeinu:)

126242.jpg