No niin, nyt on Otsokin jälleen linjoilla.  Kesäkuu mennä vilahti ohitse ja heinäkuukin on jo hyvässä vauhdissa.  Kesäsäät vaan on viime ajat olleet kateissa, onks joku nähnyt?!  Lähettäkää tännekin. 

Otson ja emännän elämä on ollut edellisen kirjauksen jälkeen täynnä laatikoita.  Ensin niitä raahattiin sisälle, sitten niitä kasattiin, pakattiin, kannettiin ulos ja sisään ja nyt ne pitäisi jonkun purkaa (se on niitä mañana-hommia).  Vapaaehtoistyöntekijöitä otetaan vastaan. 

Muuttomies tauolla
728255.jpg

Otso käymässä vanhassa kodissa viimeistä kertaa.

728223.jpg

Otso on sopeutunut uuteen kotiin hyvin ja löysi jo ensi visiitillään remontin keskeltä oivan tarkkailupaikan.  Siellä voi makoilla, siitä näkee niin taka- kuin etupihallekin, ylä- ja alakertaan ja mikä tärkeintä, keittiöön.  Tarvittaessa sieltä pääsee myös syöksymään nopeasti oville. Se on siis porrastasanne.

728227.jpg

Pakkaamisen, rempan ja muuttamisen lomassa on käyty töissä (toimistokoira O. is back), lenkkeilty, pidetty näytelmäharkkoja ja tutustuttu agilityesteisiin. 

Otso ruokiksella työkaverinsa kanssa.

728232.jpg

Tehtiinpä juhannuksena retki Rovaniemellekin näyttelyyn, arvostelu on lisätty tuonne toiselle sivulle.  Onnea vielä mitteli-Daisylle emäntineen Rovaniemen hienosta menestyksestä sekä Kauhajoella saavutetusta muotovalion arvosta - wau!  Alla Otso tutkimassa Rovaniemen reissun tuomisia.

728238.jpg

Viime viikonloppuna O:n emäntä sai olla mukana Ricon perheen juhlahumussa, onnea vielä Jäälin suuntaan!  Otso kyläili sillä välin koirakaverinsa Jenin perheessä, kiitoksia vain seuranpidosta ja hoidosta! 

Minigöötit Ava ja Maija ovat tuoneet lisää menoa ja meininkiä porukkaan.  Otsosta ne ovat hieman omituisia, kun yrittävät nuolaista suupielestä ja kokeilevat hampaitaan poskivilloihin ja näyttävät ihan koirilta, mutta jotain hassua niissä silti on...  Parasta siis olla niin kuin niitä ei olisikaan :D  Tosin pikkuhiljaa on uteliaisuus alkanut heräämään herra O:llakin noiden pienten riiviöiden suhteen, sinnikkäitä kun ovat.

Otso ja Maija
728248.jpg

Otso ja Jaxonville-neidot ottamassa katsekontaktia, täysin pyyteettömästi tietysti...
728249.jpg

Metsämies O.
728253.jpg