Breaking news - Breaking news - Breaking news - Breaking news


Otso nosti jalkaansa ensimmäistä kertaa "oikeasti" eilen.  Nosto ja venytys oli taitoluistelijan luokkaa.  Emäntä lähestulkoon kompastui omiin jalkoihinsa hämmästyksestä.  Valitettavasti nosto on nähty vain tuon yhden ainoan kerran, sen jälkeen on kyykitty vanhaan malliin.  Jäämme odottamaan jatkoa.


Breaking news - Breaking news - Breaking news - Breaking newsJa sitten itse asiaan eli perunamaalle.  Otso pääsi mukaan perunan nostoon hieman jälkijunassa, viimeisiä penkkejä Rosamundaa vietiin kun herra O. Karhunen saapui paikalle.  Aika nopeasti Otso sai juonesta kiinni ja alkoi avustaa kaivauksissa.  Fiksuna koirana se kävi hakemassa hampaisiinsa kukkalapion nähtyään ihmisten kuokkimisvälineet perunamaan laidalla.

201478.jpg

Hävikki ei kasvanut valtavaksi koira-avustajasta huolimatta, perunoiden rei'ittämisen sijaan mullan kaivaminen ja kuonon maahan hautaaminen näyttivät olevan tärkeämpää.  Pari perunaa sai kyllä osakseen kiertoajelun (tai kiertojuoksutuksen?) ympäri pihaa, näkivätpähän nekin hieman mualimaa mullan alta päästyään.

201482.jpg

Viikonloppuna gööttikouluiltiin ja käytiin pentukurssilla.  Gööttikoulun jälkeen Otso pääsi hiukan painimaan ja pinkomaan Karkin ja Ricon kanssa.  Ricosta on tosin kuvaan jäänyt vain pilkahdus töpöstä.

201476.jpg