Marraskuussa Otsolassa on lomailtu.  Otso pääsi melkein kahdeksi viikoksi mummolaan lellipennuksi ja emäntä lensi sinivalkoisin siivin Atlantin toiselle rannalle ihmettelemään suurta maailmaa ja sen menoa.

Otsolla oli ollut mummolassa oikein lokoisat oltavat, kaksi passaajaa valmiina täyttämään kaikki toiveet, pihan reunasta alkava metsä ja vielä koirapuistokin lähellä sosiaalista elämää varten.  Melkoinen luksusloma siis Otsolla eikä emännälläkään ole valittamista omastaan:)  Suuret kiitokset mummolan väelle hyvästä hoidosta!

Jotain tuttua ja turvallistakin piti ottaa mummolaan mukaan.  Herra sarvikuono pääsi painikaveriksi sinnekin.  Sillä poloisella vaan ei ole enää silmiäkään.

274178.jpg

Kyllä oli pentu kasvanut ja miehistynyt loman aikana!  Äänikin oli muuttunut ja jollain tapaa vähän itsenäistyttykin.  Tuliaisiakin Otso tietysti sai, niistä suurin hitti oli sorsa, jota on riepotettu ahkerasti ympäriinsä (ja yritetty salakuljettaa lenkillekin mukaan).  Nyt on jonkinlainen sorsa kotonakin eikä tarvitse tyytyä pelkästään tuijottelemaan niitä jokirannassa.

274179.jpg


274181.jpg

Tuliaisten saralla emäntä sortui myös "turhuttimeen".  Otso sai riesakseen joulukaulapannan kilisivine kulkusineen.  Emme kyllä taida piinata sillä koiraa taikka lähisukua kovinkaan suurissa määrin:)