168915.jpg

Tämä kesä tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan, tosin eipä siinä valittamista.  Grillikausikin on siinä sivussa jatkunut, tosin ei aina niin ihanissa merkeissä Otsolaisen kannalta.  Nimittäin kun muurikka otetaan esiin, joutuu Otso putkaan.  Syystä että muurikka matalalla tasolla ja utelias herkkujen tavoittelija herra O. Karhunen ovat huono yhdistelmä.  Putkakomennuksesta seuraa suurta purnausta, melkoista teatteria ja säälittäviä katseita.  Niin ja tietysti ihmisille huonoa omatuntoa epähienosta oman edun tavoittelusta ja pennun putkaan laittamisesta.  Tässä kuvanäyte vangitun the katseesta.

168917.jpg


Kun tässä on taas tätä aikaa vierähtänyt, niin kaikenlaista on ehditty puuhastella.  Otso on ollut gööttilenkillä Karkin, Naavan, Ricon ja Vinhan kanssa ja urheillut reippaasti isompiensa mukana.  Gööttilenkin kuvista vain tuli suttua, niissä on nähtävillä vaihteleva määrä puolikkaita koiria, vihreäsilmäisiä petoja ja toisinaan vain metsää.  Että niitä ei ole tulossa näytille, kuvausharjoittelu jatkukoon.

Oltiin myös ensimmäistä kertaa gööttikoulussa viime viikolla saamassa ohjausta.  Sen jälkeen on salaa vähän harjoiteltu kotonakin.  Otsoa vähän ihmetytti, kun kaikki kaverit olivat paikalla, mutta piti tehdä monenlaisia koukeroita ennen kuin lopulta pääsi painimaan ja pinkomaan.

Karkkia ja Ricoa nähtiin vielä viikonloppunakin ulkoilun merkeissä, mutta ne kuvat ovat vielä kamerassa.  Jospa kuvien joukossa olisi kokonaisiakin koiria...  Palaamme mahdollisesti asiaan laaduntarkastuksen jälkeen.

Ulkoilu "isojen" kanssa on ihanaa, mutta ah niin uuvuttavaa...

168916.jpg

Sellainen huomio vielä, että piuhat ovat saaneet olla rauhassa.  Tosin eräänä päivänä yksin kotona ollessaan oli Otso hieman lukenut postia.  Ihan pienesti ja sievästi vain...