Viikonloppu ja aurinko paistaa, mukavaa vaihtelua!  Ollaan käyty nyt loppuviikosta malliesimerkki kuivasta lenkistä ja myös märästä lenkistä.

Kuivalla lenkillä hiekka pöllysi ja kotiin palattua sitä oli ihan kiitettäväsi lenkkareissa, sukissa ja varpaiden välissä.  Niin myös Otson kuonossa ja silmäkulmissa.  Liikkeellä oltiin Karkin ja Maijan seurassa, kun Rico ja Ava olivat pohjoisen retkellään.

Keppirallia juostiin taas kerran antaumuksella
756213.jpg

756214.jpg

Maija vaanii eikä Karkki malta odottaa hyökkäystä
756217.jpg

Huilaustauko
756219.jpg

Otso kaivuupuuhissa
756222.jpg

Ja nautiskelemassa työn tuloksista
756223.jpg

Eilinen lenkki olikin sitten varsin märkää laatua.  Kuljettiin sähkölinjalla ja taisin umplia lenkkareineni nilkkoja myöten jo ekojen satojen metrien aikana.  Varpaiden välissä litisi mukavasti, kun kerta toisensa jälkeen upposi  märkään maahan.  Tuli loikittua eräänkin ojan yli ja rämmittyä muutenkin pusikossa.  Ei osunut ihan kohdilleen tuo reittivalinta:)

Koirista ei ole lenkiltä kuvia, mutta muutama muu räpsäisy löytyy.  Varpaat kastuivat, mutta mustikoiden lisäksi saatiin koko porukka maistella myös hilloja.  Hyviä olivatkin, kun olivat saaneet rauhassa kypsyä metsän suojissa.

756229.jpg

Tälläisten ojien ylitse etsittiin reittiä.

756231.jpg

Paluumatkalla Otso ja Karkki bongasivat vielä kärpän tai minkin, jonka perässä sitten vipellettiin jonkin matkaa.  Autoa lähestyessämme koirat yllättäen säntäsivät risukon lävitse toiselle, metsittyneelle puomilla suljetulle tielle ja löysivät aarteen.  Tarkemmin sanottuna läjän aarteita.

756227.jpg

Siinä sitten pinkoivat leivät suussa ennen kuin tajuttiin, mitä puuhaavat.  Jäätiin miettimään, olivatko leivät siellä jo lähtiessämme vai toiko joku ne lenkkimme aikana.  Ainakaan autolta lähtiessä koirat (saati emännät) eivät niitä huomanneet, vaikka leipäkasa oli vain noin kahden metrin päässä autosta.

Jos joku siis kaipaa nurmikossa hyvin maustunutta ruisleipää, voi koordinaatteja kysellä vaikka tuolta kommenttikentän kautta:)